Pons zet grote groene stap!

Ook wij dragen bij aan een beter milieu! Autobedrijf Pons is veel meer dan alleen een autobedrijf. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, kortgezegd MVO is voor ons vanzelfsprekend. Met 100 zonnepanelen is er weer een (groene) stap gezet!

100 panelen op ons dak!

We realiseren ons heel goed dat wij opereren in een branche die veel energie vraagt van de samenleving. Wij dragen graag ons steentje bij d.m.v. een duurzame bedrijfsvoering. Op ons pand liggen sinds kort 100 zonnepanelen, die het energieverbruik aanzienlijk verlagen. Met deze besparing hopen we dit jaar nog een tweede laadpaal te kunnen plaatsen. De energie die we niet gebruiken leveren terug aan de netbeheerder. Dit te ontvangen extraatje gebruiken we dan weer voor de verdere verduurzaming van ons pand. Bekijk de impressie van onze zonnepanelen.

Scheiden afval

Werken in de mobiliteit is onze passie én tevens onze verantwoordelijkheid. Natuurlijk verkopen we al elektrische auto’s en scheiden wij al ons afval op een milieuvriendelijke manier. Denk hierbij aan accu’s, batterijen, metalen, oud papier, glas, oude olie, remolie etc. etc. Ook de gebruikte banden worden 100% gerecycled.

Hoe denkt u erover?

Verantwoord ondernemen stopt natuurlijk niet bij de werkplaatsdeur. Ook het sponsoren van plaatselijke (sport)clubs hoort hier bij.

Heeft u nog ideeën of suggesties? Laat het ons weten!

 

Verantwoord ondernemen doen we samen!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×