Over Ons

Welkom bij Autobedrijf Pons, VETOS en Daihatsu dealer

Het bedrijf, opgericht door J.W. Pons, bestaat meer dan 60 jaar en werd ondergebracht in een klein gedeelte van een bestaand bedrijfspand aan de Lindelaan in Zwijndrecht.

Onze diensten voor u:

  • reparatie en verkoopadvisering van alle merken
  • altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keus
  • specialisatie in Japanse automerken
  • schadeherstel met gratis vervangend vervoer
  • APK keuringen
  • onderhoud van uw autoairco (stekerkenning)
  • aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc.

Merkspecialist in Toyota

Autobedrijf Pons is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte Daihatsu’s en heeft zich de laatste jaren ook gespecialiseerd in Toyota.

Het bedrijf heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd. Ons spreekwoordelijke service en kwaliteit is bij al onze klanten bekend en is, zoals eerder beschreven, niet alleen voorbehouden aan Toyota en Daihatsu automobielen!

Toyota onderhoud & reparatie

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoog-staand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken kunnen uitvoeren! Autobedrijf Pons is daarnaast een erkend Apk-keuringsstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparaties laten uitvoeren.

Een allround bedrijf dus, die op bijna al uw autowensen in kan gaan. Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd klaar om u van betaalbare service te voorzien.

BOVAG voorwaarden

Net zoals de andere VETOS leden zijn wij aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.
De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken.  Op een aantal punten heeft de VETOS haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

CONTACT

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×