Pons allround monteur Dick

Allround monteur Dick Hartmeijer is al ruim 20 jaar in dienst bij Autobedrijf Pons!

Hoogste tijd om hem wat beter te leren kennen:

Wie kent hem niet

Dick Hartmeijer is een bekende bij autobedrijf Pons, al ruim twintig jaar sleutelt hij aan alles wat rolt! Hij heeft passie voor zijn werk en gaat – al jaren – iedere uitdaging aan.

Techniek zit in het DNA
Na een paar andere banen in de autobranche kwam Dick op een bijzondere manier binnen bij Pons. Hij kocht een auto bij Jan Willem, ze raakten aan de praat over hun passie voor auto’s… en zo geschiedde het dat hij werd aangenomen als monteur.

Wat doe je precies?
“Ik doe alles! Van APK, kleine of grote beurt, tot een ingewikkelde storing. Je kunt mij overal voor wakker maken. Weet je ook alles? Dick: “Met de komst van de elektrische auto’s is het wel noodzaak dat je bijblijft. Ik volg, net als het hele team, nog regelmatig cursussen. Ook na je zestigste ben je nooit te oud om te leren!”

Vertrouwd gezicht
Dick kent zijn klanten en de klanten kennen hem! Er zijn een aantal klanten die speciaal naar hem vragen voor een onderhoud of reparatie. Dick: “Dat motiveert enorm, ik sta graag voor de klanten klaar. Dat vertrouwen voelt natuurlijk erg goed!”

Hoe ziet je toekomst eruit?
“Ik voel mij erg op mijn plek bij Pons. Ik werk in een gezellige groep, er valt altijd wel wat te beleven. Prettig is ook dat ik dichtbij het werk woon en thuis even een broodje kan eten. Ik ben nu 60 jaar en zou graag tot aan mijn pensioen bij Pons willen blijven werken. Daar ga ik voor!”

 

Neem gerust eens een kijkje in onze werkplaats, Dick én het team staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×