Laadpaal bij Autobedrijf Pons!

Sinds kort beschikken wij over een laadpaal geschikt voor alle elektrische auto’s. Veilig en eenvoudig laden zonder gedoe!

Jan Willem aan het woord

Jan Willem Pons: ‘Wij bieden onze klanten graag extra mogelijkheden! Dus komt u voor onderhoud of een reparatie dan kunnen we als extra service uw elektrische auto voor u opladen. Alleen bij ons uw auto even opladen kan natuurlijk ook.’

Aan de laadpaal

Laden aan de laadpaal is de meest aanbevolen laadmethode. Veilig en verantwoord en u maakt efficiënt gebruik van het vermogen van uw auto en uw energiebron. De laadpaal bij Autobedrijf Pons laadt tot 8 keer sneller dan een regulier stopcontact. Dat betekent dat alle elektrische auto’s tussen 1-4 uur volledig opgeladen kunnen worden.

Hoe lang het laden precies duurt, hangt af van de status en het vermogen van de auto-accu, de buitentemperatuur, het eigen gewicht van de auto, de laadaccessoires die u gebruikt en uw persoonlijke rijstijl. Als de helft van de totale laadtijd verstreken is, zal de accu al voor 80% geladen zijn. De laatste 20% van de accu wordt geladen via zogeheten ’trickle charging’ of ’drip charging’. Deze methode behoudt de kwaliteit van de accu en zorgt ervoor dat hij zo lang mogelijk meegaat.

Hoe laad ik mijn elektrische auto?

U plugt de laadkabel in de auto, scant de laadpas en uw auto begint te laden. Zo simpel is het! Een laadpas aanvragen kan eenvoudig via www.ecotap.nl. Nog advies nodig? Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×