Gun uw auto een make-over!

Waarom professioneel poetsen?

Het antwoord is simpel: de lak van uw auto blijft in goede conditie. Het gebruik van de juiste wax of poetsmiddelen vormt een beschermlaag over de lak van uw auto. Dit voorkomt corrosie en geeft vuil en weersinvloeden minder kans.

Wat de vakman doet

Dat kan ik best zelf zult u denken… Een auto make-over vergt veel deskundigheid, dat kunt u beter overlaten aan de vakman. Marcel de Jong is zo’n vakman die uw auto in perfecte staat terugbrengt. Een goede basis begint bij het zorgvuldig wassen, ook wordt de buitenkant nagelopen op eventuele kleine beschadigingen of krasjes. Een nauwkeurig werkje. Door de buitenkant te ‘poetsen’ met een soort fijne klei wordt hardnekkig vuil verwijderd uit de lak. Na het polijsten wordt de auto wederom gewassen. Ook alle randen van de motorkap, achterklep, wielkapjes en deuren worden daarbij niet vergeten.

Binnenzijde

Dat was al een hele klus, nu de binnenzijde nog.. Het interieur van uw auto heeft veel te verduren: eten, drinken, kinderen en/of huisdieren. Marcel verwijdert eerst alle losse spullen uit de auto. Daarna wordt het vuil in uw auto los geblazen met perslucht. Marcel ziet niets over het hoofd, hij zorgt dat uw auto perfect gestofzuigd wordt. Ook de bekleding ontkomt niet aan een grondige reiniging. Incidenteel verwijdert Marcel zelfs de stoelen om intensief te kunnen schoonmaken. Tot slot zijn alle ramen aan de beurt. De auto is nu “showroom” klaar!

Wilt u uw auto weer laten blinken? Bel 078 – 6128323 voor een afspraak, uw auto is bij Marcel in goede handen!

En voor de prijs van slechts € 150,- hoeft u het niet te laten.
(de prijs kan bij extra bevuilde bekleding hoger zijn). Laat ons vooraf uw auto even bekijken, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×