Eigen plaatwerkerij/spuiterij

Schade aan uw auto komt altijd ongelegen. Gelukkig zijn schades in de meeste gevallen te herstellen. Zeker als uw auto door vakmensen onder handen wordt genomen.

In onze eigen plaatwerkerij/spuiterij kunnen wij uw auto in perfecte staat terug te brengen. Grote schade of een klein deukje of kras? Geen probleem Ad Korll is van alle markten thuis!

Ad zijn specialiteiten:

  •  Uitdeuken zonder spuiten (restylen)
  • Spot repair
  • Plaatwerk
  • Speciaal spuitwerk
  • Restauratiewerk
  • Voorruit vervanging en reparatie

Eigen plaatwerkerij en spuiterij

We zijn tevens gespecialiseerd in spoedreparaties en hebben daarvoor onze eigen plaatwerkerij en spuiterij. Onze werkplaats en spuiterij zijn hiervoor speciaal ingericht, zodat u veilig en zo snel mogelijk weer de weg op kunt. Dit zijn veelal de kleine reparaties, voor grotere schades hebben we, in overleg, een leenauto klaar staan. We hebben veel voorkomend plaatwerk en verlichtingsdelen op voorraad, zodat we u deze snelle service kunnen aanbieden.

Spot Repair 

Spot repair is het bijspuiten van kleine lakbeschadigingen zoals krasjes, steenslag enz. Deze techniek maakt het mogelijk om een beschadiging plaatselijk bij te spuiten. Vroeger zou het complete deel opnieuw moeten worden gespoten. Deze methode werkt dus zeer kostenbesparend. Bovendien kost het aanzienlijk minder tijd, omdat de delen niet in- en uitgebouwd hoeven te worden. Het resultaat van een Spot Repair is verbluffend.

 

Uitdeuken zonder spuiten

Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer-, transport- of hagelschade snel en doeltreffend te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag echter niet beschadigd zijn. Met behulp van speciaal gereedschap kunnen zelfs deuken onder spanten of op andere moeilijke plekken probleemloos worden behandeld. Ook deze alternatieve herstelmethode biedt besparing op tijd en materiaal.

Plaatwerk Ad

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×