Daihatsu Service Dealer

Wie kiest voor Autobedrijf Pons in Zwijndrecht verzekert zich van vakmanschap en service op topniveau!

In onze moderne werkplaats houden de Daihatsu-technici uw auto in perfecte conditie. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad van Daihatsu Dealer Occasions op voorraad.

Wij zijn Daihatsu gecertificeerd Service Dealer te Zwijndrecht!

Het bedrijf, opgericht door J.W. Pons, bestaat ruim 50 jaar en werd ondergebracht in een klein gedeelte van een bestaand bedrijfspand aan de Lindelaan in Zwijndrecht. Reeds vanaf het begin was het streven onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken automobielen.

De gelegenheid, om het gehele pand, mét bijbehorend terrein, te kunnen kopen werd met beide handen aangegrepen. De vrijgekomen ruimten werden omgebouwd tot magazijn en schadeherstelinrichting.

Alle voorkomende autoschade’s worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Zaken als glas-service, aircoservice en quickservice ontstonden als vanzelf.

Het bedrijf groeide en met de bouw van een kleine showroom kwam kwam de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s beter tot haar recht. In 1980 vond de aanstelling als Daihatsu dealer plaats en spoedig daarna werd de verkoopruimte tot op het huidige niveau gebracht.

Voor onderhoud, reparatie , schadeherstel en originele onderdelen voor uw Daihatsu bent u dus bij ons aan het juiste adres.
Onze monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en kennis om te zorgen dat u nog lang plezier kunt hebben van uw Daihatsu.
Autobedrijf Pons biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief de Daihatsu Pechhulp af te sluiten zodat als u onverhoopt pech zou mogen hebben u zo snel mogelijk weer op weg wordt geholpen, zowel in Nederland als ook in Europa.

Afspraak maken

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×