Aandrijfas kapot Zwijndrecht

Werkt de aandrijfas van uw auto niet meer?

Uw Toyota heeft verschillende assen. De aandrijfas zit tussen twee onderdelen en brengt kracht over van het aandrijvend deel naar een aangedreven deel.

Hoort u een ratelend geluid wanneer u met uw Toyota door een bocht rijd? En wordt dit geluid steeds luider? Dan kunt u er van uit gaan dat de aandrijfas van uw Toyota het begeven heeft. Wanneer u door blijft rijden met een kapotte aandrijfas zult u niet direct tegen grote problemen aanlopen. Echter raden wij sterk aan niet té lang door te rijden met dit probleem. Laat hem vervangen in Zwijndrecht! U wilt namelijk voorkomen dat op den duur ook andere onderdelen van uw auto het begeven. Aandrijfas kapot? Autobedrijf Pons in Zwijndrecht vervangt hem graag voor u!

Homokineet kapot?

De homokineet is een onderdeel van de aandrijving van uw Toyota. Aan twee kanten van de aandrijfas zit een homokineet. Ze zorgen ervoor dat de aandrijfas van uw Toyota een stuurhoek kan maken. Het kan voorkomen dat de koppeling na verloop van tijd begint te slijten. Autobedrijf Pons te Zwijndrecht vervangt deze koppeling graag voor u!

Maak eenvoudig online een afspraak!

Aandrijfas kapot, in Zwijndrecht laten vervangen?

Is uw aandrijfas kapot en dient deze vervangen te worden? VETOS Merkspecialist Autobedrijf Pons raadt u aan om dit zo snel mogelijk te laten doen. Plan een afspraak in bij onze werkplaats in Zwijndrecht. Uiteraard ontvangt u, indien gewenst, van ons vooraf een prijsspecificatie.

Aandrijfas kapot Zwijndrecht? Dan bent u bij Autobedrijf Pons aan het juiste adres!

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0786128323 info@autobedrijfpons.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0786128323

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×