Vervolg-paginaslider-Pons-2a vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolg-paginaslider-Pons-1a vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

VETOS nieuws 15 11 2016 foto1De productie van de nieuwe Toyota C-HR is een geheel Europese aangelegenheid. De spannende crossover is het achtste model dat Toyota in ons continent bouwt. De auto staat zelfs op de nominatie voor export naar de Verenigde Staten. 

VETOS nieuws 15 11 2016 foto2

De autopers, die vorige week voor het eerst met de C-HR kon rijden, is het erover eens: de C-HR betekent een ommekeer voor Toyota. En een radicaal entree binnen een nieuw, sterk groeiend marktsegment. De rijeigenschappen worden alom geprezen, evenals het opvallende design, waarmee Toyota een statement van jewelste maakt: hier ben ik, je kunt niet om mij heen! 

VETOS nieuws 15 11 2016 foto3

Achtste Europeaan
Interessant is dat de C-HR alweer het achtste model is dat Toyota in Europa van de band laat rollen en het derde model met hybride-aandrijving. Het is de eerste hybride-Toyota die de succesvolle Turkse autofabriek van het concern in productie neemt. De andere twee Europese hybriden zijn de Yaris, die uit Frankrijk komt, en de Auris en Auris Touring Sports die beide in Engeland worden gebouwd.

VETOS nieuws 15 11 2016 foto4

350 miljoen euro
De C-HR is het derde model dat Toyota in de fabriek in Sakarya bouwt. De andere twee zijn de Corolla en de Verso. De productie neemt door de komst van de C-HR toe van 150 naar 280 duizend eenheden per jaar. Voor deze klus heeft de fabriek 2.000 nieuwe medewerkers aangetrokken, die het totaal op circa 5.000 brengen. De investering die met de uitbreiding van de fabriek is gemoeid, beloopt maar liefst 350 miljoen euro. Sinds de start van de fabricage in Turkije heeft Toyota al 1,7 miljard euro in de fabriek geïnvesteerd.

VETOS nieuws 15 11 2016 foto5

Amerika
Het kwaliteitsniveau van de Turkse fabriek is zo hoog, dat hun auto's overal ter wereld kunnen worden verkocht, tot in Taiwan en Zuid-Afrika toe zelfs. En straks ook in Noord-Amerika, traditioneel de grootste en meest veeleisende markt voor wereldspeler Toyota. Het is voor het eerst dat een in Europa geproduceerde Toyota de Atlantische Oceaan oversteekt. Dat is geweldig nieuws voor alle betrokken partijen. En dat zijn er veel: maar liefst 134 toeleveranciers van de Turkse Toyota-fabriek zijn Europese bedrijven. Samen gaan zij dit spannende nieuwe avontuur aan: America, here we come!

 

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.