Vervolgslider_1 Vervolgslider_2 Vervolg-paginaslider-Pons-2a

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

VETOS nieuws 11 10 2019 foto1

Soms moet je dingen gewoon doen. Zoals de Duitse taxidienst CleverShuttle, dat twee jaar geleden besloot om 45 Toyota Mirai’s in gebruik te nemen. De auto’s hebben samen inmiddels ruim 2 miljoen emissie-vrije kilometers afgelegd.

VETOS nieuws 11 10 2019 foto2

Binnen een tijdbestek van 24 maanden hebben de Toyota’s maar liefst 567.000 passagiers naar hun bestemming gebracht. En dat zonder dat de auto’s ook maar een grammetje schadelijke stoffen in de atmosfeer hebben geblazen; de uitlaat liet zich alleen wat waterdruppels ontglippen, maar dat is ook de bedoeling van deze Toyota’s. Ze kunnen ook hun plasje ophouden, in parkeergarages bijvoorbeeld. En zich dan buiten ontspannen, als hondjes in het park.

VETOS nieuws 11 10 2019 foto3a

De brandstofconsumptie van de Mirai, waarvan juist een geheel nieuwe editie is aangekondigd (zie foto hierboven), is slechts 0,76 kg waterstof per 100 kilometer, terwijl de CO2-uitstoot officieel is vastgesteld op 0 g/km. Onder deze gunstige omstandigheden reden de Toyota’s in 15 maanden het eerste miljoen kilometers bij elkaar, terwijl het tweede miljoen binnen 10 maanden is gerealiseerd. Inmiddels staat de gezamenlijke teller zelfs al op 2.200.000 kilometer.

VETOS nieuws 11 10 2019 foto4

CleverShuttleis vooral in trek bij mensen die een bovengemiddelde interesse hebben in technologie en het milieu; zij hechten er speciale waarde aan om vervoersmiddelen te gebruiken die CO2-neutraal zijn. De ritten zijn te boeken via een app, waarbij de taxi de passagiers op de gewenste locatie ophaalt en aflevert. Door de aangevraagde ritten slim te combineren, zegt de taxidienst genoeg te besparen om tot wel 40 procent goedkoper te zijn dan gebruikelijke taxi’s.

VETOS nieuws 11 10 2019 foto5

De onderneming startte in september 2017 in Hamburg met aanvankelijk 20 Mirai’s, die getankt kunnen worden bij de stations van H2 MOBILITY, een joint venture die zich ten doel stelt om in Duitsland een landelijk netwerk van waterstofstations te realiseren. De goede beschikbaarheid van de brandstof en de uitstekende inzetbaarheid van de geavanceerde Toyota’s deed het bedrijf besluiten om naar 45 auto’s door te groeien en ook actief te worden in München en Stuttgart.

 

 

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.