Vervolgslider_1 Vervolgslider_2 Vervolg-paginaslider-Pons-2a

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

VETOS nieuws 24 09 2019 foto1

Er is een nieuwe Lexus: de LY 650. Het is geen limousine, geen SUV, geen crossover en zelfs geen … voertuig! Wat dan wel? Maak kennis met een wel heel fraai vaartuig van Lexus.

VETOS nieuws 24 09 2019 foto2

Lexus doet zijn uiterste best om een luxemerk te zijn en laat dat niet alleen tot uiting komen door automobielen van topklasse te bouwen. Nee, het gaat een flinke stap verder door zich ook te water te begeven. En hoe: met het luxueuze jacht LY 650 doet het een poging aan te meren bij een doelgroep die er voor open staat om de luxe en klasse van Lexus ook op heel andere manieren te beleven.

VETOS nieuws 24 09 2019 foto3

De Lexus LY 650 is ook een nieuwe manier waarmee het merk uiting geeft aan hun ‘Crafted’-filosofie. Hierbij draait het vooral om de minutieuze aandacht die de vakmensen hebben voor details. Anders gezegd: ze zijn niet tevreden voordat elk willekeurig onderdeel, tot het laatste stiknaadje aan toe, tot in de perfectie is afgewerkt.

VETOS nieuws 24 09 2019 foto4

Voor kenners van luxueuze jachten moet dit nieuwe model van Lexus een indrukwekkende verschijning zijn. De Japanners roemen zelf uiteraard de vormgeving en het volume van het schip, maar zijn ook zo eerlijk om wat het interieur betreft heel veel credits toe te schuiven aan de Italiaanse jachtontwerpers van studio Nuvolari Lenard. In de constructie zijn veel met glasvezel en koolstofvezel versterkte materialen toegepast.

VETOS nieuws 24 09 2019 foto5

De LY 650 zou geen Lexus zijn wanneer hij er niet als een haas vandoor zou gaan wanneer de kapitein de gashendel naar maximaal duwt. Daarmee stuurt hij geen motoren van Lexus-makelij aan, maar een duo Volvo Penta’s, die per stuk maar liefst 1.350 pk leveren! Dat is andere koek dan een zuinigjes benzine nippende hybride. Tanken is best een bezigheid: er gaat dik 4.000 liter brandstof mee.

VETOS nieuws 24 09 2019 foto6

De bouw vindt vanaf eind oktober plaats in de Verenigde Staten, bij Marquis Yachts in Wisconsin. Mooi detail: deze werf opereert volgens de beproefde methoden van het Toyota Production System, dat is gericht op maximale efficiëntie en kwaliteit. Akio Toyoda is er maar wat trots op: “Wij zijn een bedrijf in mobiliteit, dat altijd nieuwe wegen zoekt om dat waar te maken. Ook als dat op het water is!”

 

 

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.