Vervolg-paginaslider-Pons-2a vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolg-paginaslider-Pons-1a vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

30 11 2017 1De aanblik van het Japanse (vooral stedelijke) verkeer gaat de komende jaren ingrijpend veranderen. Toyota heeft namelijk een nieuwe taxi ontwikkeld, die de oude Crown-modellen gaat vervangen. Hij doet ons wel ergens aan denken... 

30 11 2017 2

Kijk eens naar de basisvorm van de nieuwe JPN Taxi (JPN staat voor Japan), waarin de vorm van de aloude Londense taxi’s gemakkelijk zijn te herkennen. De auto’s hebben onderling helemaal niets met elkaar te maken, de Toyota onderstreept hoogstens hoe zeer de Britten het decennia geleden al bij het juiste eind hadden. De JPN Taxi heeft vrij compacte buitenmaten, maar biedt onder meer door zijn hoge dak een zee aan binnenruimte. Een auto die je vanwege zijn comfort en gemakkelijke instap ook wel in onze contreien zou willen hebben.

30 11 2017 3

Vier golfsets
De nieuwe JPN Taxi weerspiegelt de Japanse gastvrijheid, aldus Toyota. Dat zegt het vooral omdat de auto een bijzonder gemakkelijke instap (en uitstap!) heeft. De grote schuifdeur links (de stoepzijde in Japan) kan elektrisch open en dicht en voor rolstoelgebruikers is er een ‘ramp’ om het interieur gemakkelijk te kunnen betreden zonder uit de rolstoel te hoeven stappen. De bagageruimte heeft een inhoud van ruim 400 liter, genoeg voor een flinke berg vakantiebagage. Toyota zegt dat er twee grote koffers én vier golfsets achterin passen. Hoeveel mensen zouden zó veel spullen tegelijkertijd meenemen? Enfin, het kan in deze gebruiksvriendelijke Toyota.

30 11 2017 4a

LPG
Bijzonder aan de JPN Taxi is zijn aandrijflijn. Onwillekeurig zou je er een brandstofcel in verwachten, maar dat is waarschijnlijk wat te hoog gegrepen voor alledaags gebruik - de JPN Taxi doorkruist heel het land en er zijn nog maar weinig waterstofstations. Het is evenmin een diesel of een elektrisch voertuig, zoals de taxi’s in ons land, maar een wel een hybride, waarvan de (benzine)motor door LPG wordt gevoed. Dit levert binnen de gegeven mogelijkheden de minst schadelijke uitlaatgassen op, aldus Toyota. Zuinig is-ie ook, met een gemiddeld verbruik van 5,1 l/100 km.

30 11 2017 5

Japans indigo
Bijzondere aandacht schenkt Toyota aan de mooie, diepblauwe kleur waarin de taxi standaard wordt geleverd, koiai genaamd. Het is diep donkerblauwe tint, die verweven is met de Japanse traditie en ook wel ‘Japans indigo’ wordt genoemd. De kleur zou staan voor elegantie, veiligheid, waardigheid en vertrouwen. Precies wat je van een taxi wil.

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.