Vervolgslider_1 Vervolgslider_2 Vervolg-paginaslider-Pons-2a

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

VETOS nieuws 21 11 2019 foto1

Zelf rept Toyota er met geen woord over, wat heel chique is, maar wij doen het wel: de nieuwe Supra heeft een Gouden Stuurwiel weggekaapt voor de neus van de Porsche 911 Carrera S. Is dat knap of niet? 

VETOS nieuws 11 11 2019 foto1
Formule 1 op asfalt zo glad als een biljartlaken en met een Toyota Hilux rallyrijden door de woestijnen van Saoudi-Arabië: Fernando Alonso blijkt in beide bijzonder succesvol. 

VETOS nieuws 11 10 2019 foto1

Soms moet je dingen gewoon doen. Zoals de Duitse taxidienst CleverShuttle, dat twee jaar geleden besloot om 45 Toyota Mirai’s in gebruik te nemen. De auto’s hebben samen inmiddels ruim 2 miljoen emissie-vrije kilometers afgelegd.

VETOS nieuws 24 09 2019 foto1

Er is een nieuwe Lexus: de LY 650. Het is geen limousine, geen SUV, geen crossover en zelfs geen … voertuig! Wat dan wel? Maak kennis met een wel heel fraai vaartuig van Lexus.

VETOS nieuws 13 09 2019 foto1

De aanstaande Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo 2020 wordt niet alleen een feest voor sporters en toeschouwers, maar ook voor Toyota als leverancier van alle mogelijke voertuigen. Een blikvanger is deze Concept-i.

VETOS nieuws 13 09 2019 foto2

Toyota profileert zich voor het oog van de wereld als innovatieve leverancier van slimme mobiliteit, en dat op een manier waarmee het letterlijk iedereen mobiel wil maken en houden – lichamelijke beperkingen zijn dan de uitdagingen. Verder draait alles zoveel mogelijk om voertuigen die elektrisch zijn aangedreven (90 procent) en voor een deel waterstof als brandstof gebruiken. Dus wie zulke Toyota’s zoekt, hoeft alleen maar het spoor van waterdruppels te volgen…

VETOS nieuws 13 09 2019 foto3

Tijdens het enorme sportevenement tekent de Japanse autogigant voor de inzet van maar liefst 3.700 voertuigen. Het gaat dan om Hybrid Electric Vehicles (HEV), Fuel Cell Electric Vehicles (FCEV, zoals de waterstofauto Mirai), Plug-in Hybrid Electric Vehicles (PHEV, de Prius PHV) en Battery Electric Vehicles (BEV). Tot die laatste categorie behoort de auto die we hier nader introduceren: de Toyota Concept-i.

VETOS nieuws 13 09 2019 foto4Met zijn karakteristieke, zeer vloeiende vormgeving – Toyota noemt het high-tech one-motion silhouette – zal deze auto zeker bijdragen aan een vrolijke opwachting van de sporters tijdens twee belangrijke gebeurtenissen tijdens Tokyo 2020: hij begeleidt de traditionele tocht van de fakkel en zal voor de deelnemers aan de marathon uitrijden.

VETOS nieuws 13 09 2019 foto5

De Toyota Concept-i is speciaal voor deze rol bij de Spelen ontwikkeld – een zeer bijzonder gegeven, dat aangeeft hoe sterk Toyota bij dit evenement is betrokken. Tijdens het evenement is de Concept-i bovendien in actie te zien op het wegennet rondom de sportlocaties, omdat Toyota hem dan inzet voor tests met autonoom rijden. Eén van zijn voorzieningen is agent conversation. Dit gebruikt kunstmatige intelligentie om contact te maken met mensen, hen te leren helpen en begrijpen.

VETOS nieuws 13 09 2019 foto6
Los van de positieve inzet van de Toyota Concept-i mogen we ook iets heel anders concluderen: wat een ontzettend leuk en vrolijk model is het! Heerlijk futuristisch, helemaal Toyota… Je gaat alleen al door de komst van al die bijzondere voertuigen extra uitzien naar de Spelen zelf.

 

 

 

FOTO rechten:
Wanneer de rechtmatige eigenaar aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.